Wat is Lash Volume Lifting

De Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen pads aan “gelift” met een speciale lotion die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig.

Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

De wimpers mogen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden, gebruik geen mascara en vermijd contact met de wimpers. Op deze manier behoud je het mooiste resultaat.

Voordelen LVL

  • Blijft 6 tot 9 weken zitten.
  • Mascara aanbrengen is niet meer nodig (mag wel).
  • Geen krultang meer nodig.
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions.
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • LVL is bestand tegen water, zweten, douchen, tranen, make-up.
  • Geschikt voor lange en korte wimpers.

Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op je afspraak wil ik je vragen om je ogen en wimpers goed te reinigen. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de producten niet goed in de natuurlijke wimper trekt. Graag zonder oogmake-up naar je afspraak komen, alvast bedankt!

Prijzen Lash Volume Lifting

Bekijk hier de meest actuele prijzen in pdf formaat